Fildena

Vad är Fildena?

Fildena 100 mg innehåller en aktiv substans Sildenafil som är FDA-godkänd medicin som används för att behandla erektil dysfunktionsproblem hos män. Efter att ha introducerats 1998 blev Fildena 100 mg den mest populära behandlingen för erektil dysfunktionsproblem. Fildena 100mg är en snabbverkande medicinering som kan ta upp till fyra timmar. Det fungerar bra för män i alla åldrar, oavsett hur länge patienten har haft problem att få och upprätthålla erektion.

Hur Fildena 100mg behandlar erektil dysfunktionsproblem?

Fildena 100mg tillhör en grupp läkemedel som kallas PDE5-hämmare. För att förstå exakt hur medicinen fungerar är det nödvändigt att förstå den fysiologiska mekanismen för erektion.

Efter den tidiga upphetsningen frigörs kväveoxid i korpuskärlens kropp av pe ** s. Efter frigöring av kväveoxidaktivister kallas enzymet kallat guanylatcyklas vilket leder till syntes av cyklisk GMP eller cGMP. Cyklisk GMP inerakterer med de glatta musklerna i den cavernösa kroppen som får dem att slappna av. Som ett resultat strömmar mer blod till pe ** är och erektionen uppnås.

Cyklisk GMP inaktiveras av enzymet PDE5 eller hoshodiesteras typ-5. Genom att hämma detta enzym ökar sildenafilcitrat mängden cyklisk GMP och förbättrar därmed erektionen. Den främsta fördelen med Sildenafil och andra PDE5-hämmare är att det bara fungerar i närvaro av normal stimulering vilket betyder att den liknar den naturliga mekanismen för erektion.

Vem kan använda Fildena 100mg?

Fildena 100 mg är allt för män. Åldersgrupp spelar ingen roll. Oavsett ålder är läkemedlet ordinerat för män som lider av erektil dysfunktion.

Är Fildena 100 mg för kvinnor och barn också?
Nej. Kvinnor och barn kommer på hälsorisker om du tar den här medicinen alls. Så det rekommenderas att hålla drogen bort från sin räckvidd.

Varför Fildena 100mg är en populär behandling för problem med erektil dysfunktion?
Fildena 100 mg kan börja arbeta inom 15 minuter. Det är en populär behandling av ED-problem eftersom det har visat sig vara vetenskapligt att hjälpa cirka 80% av männen att uppleva svårigheter. Det var den första FDA-godkända behandlingen för erektil dysfunktionsproblem och det har en lång historia av framgång. Kliniska prövningar från hela världen har visat att Fildena 100 mg är en effektiv behandling för problem med erektil dysfunktion. Varje dos varar upp till fyra timmar och vissa män kan få flera erektioner från en enstaka dos. Vanligtvis är Fildena 100 mg täckt av de flesta sjukförsäkringsplanerna.

Kan Fildena 100 mg tas på tom mage?

Ja absolut. Det är faktiskt att föredra att ta det på tom mage. Att ta drogen efter att ha tagit mat kan fördröja sitt arbete.

Hur man tar Fildena 100mg?

Fildena 100 mg fungerar bäst om det tas ungefär en timme före aktiviteten. För att få erektion måste du stimuleras. Läkare rekommenderar vanligtvis att man tar 100 mg per dag, men dosen kan minskas till 25 mg eller ökas till 100 mg om det behövs. Ta inte mer än en dos var 24: e timme. Fildena 100 mg kan inte tas samtidigt som andra läkemedel som används för att behandla manliga erektil dysfunktionsproblem. Du bör inte ta Fildena 100 mg med en fetma måltid eftersom det kan minska läkemedlets effektivitet. Fildena 100mg skyddar dig inte mot sjukdomar som överföres.

Fildena 100mg biverkningar

Eventuella biverkningar från att ta Fildena 100 mg är vanligtvis mindre. Vanliga biverkningar är huvudvärk, magbesvär, synproblem, yrsel, ljuskänslighet, spolad hud och utslag. Sällsynta men allvarliga biverkningar inkluderar hörselproblem, tillfällig blindhet och en erektion som inte kommer att gå iväg. Om du har någon av dessa biverkningar efter att ha tagit Fildena 100 mg, kontakta läkare.

Fildena 100mg försiktighetsåtgärder

Innan du börjar ta Fildena 100 mg, se din läkare för att diskutera din medicinska historia. Låt din läkare veta om du har högt blodtryck, njurskador, leverskada, sicklecellanemi, cancer, blödningsstörningar, myelom eller om din personlighet har anatomiska deformiteter. Om du köper Fildena 100 mg genom AllDayGeneric, var noga med att inkludera all din medicinska information på konsultformen. Om du är osäker på om det är säkert för dig att ta Fildena 100 mg, gör ett avtal med din läkare.

Be the first to comment

Leave a Reply